TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Filistin’i Destekleyen Parlamentolar Grubu Toplantısı” kapsamında Ürdün Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmad Safadi ile bir araya geldi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’daki Conrad Otel'de gerçekleşen görüşmede, Filistin’i Destekleyen Parlamentolar Grubu Toplantısı’nı, Filistin davasını destekleyecek yeni ve uzun süreli bir uluslararası platform olarak ortaya koymayı arzuladıklarını söyledi. 

Filistin’in temel meselelerini sonuna kadar savunmak konusunda sorumluluklarının bulunduğunu ifade eden Kurtulmuş, Filistin davasına güçlü desten veren Ürdün’e de şükranlarını dile getirdi. 

Bakan Uraloğlu, Suriyeli Mevkidaşı İle Görüştü Bakan Uraloğlu, Suriyeli Mevkidaşı İle Görüştü

Kurtulmuş, toplantı sonucunda alınacak kararların hayırlı olmasını dileyerek, bu yeni inisiyatifin muvaffak olması temennisini ifade etti. 

Kaynak: Haber Merkezi