GKV’liler Avrupa’yı mercek altına aldı GKV’liler Avrupa’yı mercek altına aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda yönetici olmak isteyen öğretmenler, heyecanla EKYS sonuçlarını bekliyor. Sınavlar, 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek ve sonuçlar, sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açılacak. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

MEB EKYS sonuç sorgulama ekranında, adayların doğru-yanlış cevap sayıları ve sınavdan elde ettikleri toplam puan detaylı bir şekilde sunulacak. Ancak, 2024 MEB EKYS sonuçlarının açıklanma tarihi henüz netleşmedi. EKYS sınav sonuçlarının durumu hakkında güncel bilgiler haberimizin detaylarında...

2024 MEB EKYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Kurumları Yönetici Seçme Sınavı, 18 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. Sınavın üzerinden 17 gün geçmesine rağmen değerlendirme süreci hala devam ediyor. MEB EKYS sınav sonuçlarının erken açıklanmasıyla ilgili herhangi bir gündem belirtilmedi. Daha önce yapılan duyuruda, EKYS sonuçlarının 8 Mart'ta erişime açılacağı ifade edildi. EKYS sınav sonuçlarının açıklandığı duyurusu, ÖSYM'nin sosyal medya hesaplarından yapılacak.

MEB EKYS sonuçları, sonuc.osym.gov.tr adresinden erişilebilir olacak. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sonuç sorgulama ekranına giriş yapabilecekler. 2024 EKYS sonuçları sorgulama ekranında, adayların 100 tam puan üzerinden elde ettikleri sonuçlar ile birlikte doğru-yanlış cevap sayıları detaylı bir şekilde sunulacak. EKYS sınav sonuçlarına dair bilgilendirme, basılı ya da mail yoluyla gerçekleştirilmeyecek. Sonuçlar sadece ÖSYM'nin internet sayfasında duyurulacak ve bu duyuru tebliğ niteliği taşıyacak.

MEB EKYS Sonuç Ekranı İçin Tıklayınız