Maaş zamlarının ardından artan yaşam maliyetleriyle mücadele eden birçok vatandaş, ani nakit ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Ancak, devlet ve bankaların sağladığı desteklerle bu duruma çözüm sunuluyor. Başvuran tüm vatandaşlar için 20.000 TL bedava nakit desteği sağlanıyor, böylece ekonomik zorluklarla başa çıkmak daha kolay hale geliyor. Bu desteklerle ilgili detaylı bilgiler için başvuru yapabilirsiniz.

HANGİ BANKALAR FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR?

Albaraka, Denizbank, Enpara, Garanti BBVA, QNB Finansbank, Akbank, Türkiye İş Bankası ve ON Dijital Bankacılık gibi bankalar, faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunan kuruluşlar arasında yer alıyor. Bu bankalar, yeni müşterilere özel olarak tahsis ücreti veya faiz ödemeden nakit kredi imkanı sunuyor. Detaylar için ilgili bankalarla iletişime geçebilirsiniz.

Fıstıkta ‘stok’ oyunu Fıstıkta ‘stok’ oyunu

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ LİMİTLERİ

Yeni müşteri olarak bu bankalardan birine katılan vatandaşlar, çeşitli koşullarla faizsiz nakit desteği alabiliyor. Albaraka ve ON Dijital Bankacılık, 6 ay vadeli olarak sırasıyla 15.000 TL ve 10.000 TL nakit kredi sunuyor. Denizbank, 3 ay vadeli sıfır faizli 10.000 TL ihtiyaç kredisi verirken, Türkiye İş Bankası ise aynı miktarda krediyi 3 ay vadeli olarak sağlıyor. En yüksek faizsiz nakit desteği veren banka ise 25.000 TL ile Garanti BBVA.